Nieuws

Eigenaar van Vrielo in het nieuws

Zes keer per dag wordt Autobedrijf Vrielo in Nieuwegein bevoorraad met nieuwe onderdelen. ‘Grote kans dus dat we je dezelfde dag weer op weghelpen’, aldus eigenaar Jaco Knoop. ‘Wij staan namelijk altijd voor onze klanten klaar. Als je koplamp kapot is, hoef je daarvoor echt geen afspraak te maken. Wij zijn flexibel, zorgen voor een persoonlijke benadering en hanteren concurrerende prijzen. Wij zijn hét alternatief voor de dealer.’

Download de pdf om meer te lezen


Vrielo is voor duurzaam ondernemen

De eigenaar van het pand van Vrielo heeft onlangs 98 zonnepanelen op het dak laten monteren. Op deze manier profiteren wij van onze eigen, duurzame zonne-energie en een lage energierekening. Zonnepanelen bieden veel voordelen voor ons, maar ook voor het milieu. Zonnepanelen wekken schone energie op en zijn hiermee een duurzaam alternatief voor de vervuilende fossiele brandstoffen. Dit bespaart jaarlijks tot wel 60 kilogram CO2 per m2 zonnepaneel. Wij zijn erg blij dat de zonnepanelen nu ook bij ons op het dak liggen en hopen hiermee ons steentje bij te dragen aan een beter milieu!

zonnepanelen-vrielo

Het vertrouwde Vrielo is in nieuwe handen

Autobedrijf Vrielo is een universeel en onafhankelijk full-service autobedrijf gevestigd in Nieuwegein en al 35 jaar een vertrouwd adres voor Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Lopik en Vianen. Per 1 januari is Bosch Car Service Vrielo in nieuwe handen, maar nog steeds met dezelfde vakmensen. De nieuwe kracht achter het vertrouwde Bosch Car Service Vrielo is Jaco Knoop, bekend van Bosch Car Service Den Dolder, Bovag autobedrijf Remco Linnebank en Van Der Sluijs Auto’s.